Fazerin suklaakakku

200 g voita/margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa
½ levyä Fazerin sinistä (eli n. 100 g)

Pehmeä voi ja sokeri vaahdotetaan, huoneenlämpöiset kananmunat vatkataan yksitellen vaahtoon.  Kuivat aineet sekoitetaan keskenään. Sekoitetaan taikinaan vuorotellen maidon kanssa.  Tässä vaiheessa taikinaa ei saa vaivata, vaan varovasti sekoitellaan. Suklaa paloitellaan taloussaksilla suurehkoiksi paloiksi (0,5cm*0,5 cm) ja sekoitetaan taikinaan. (itse murskasin ihan käsin :) ) (Palojen koosta ei ole niin kauhean tarkkaa.  Kakun ideana on, ettei suklaa kokonaan huku kakkuun, vaan sinne jää sattumia suklaapalasista).  Paistetaan voidellussa ja korppujauhotetussa rengasvuoassa 175 astetta n. 45 min-1 h. Uunin mukaan.  Tulitikulla voi kokeilla loppuvaiheessa kypsyyttä. SUKLAAN YSTÄVÄLLE, UNELMIEN KAKKU! *slups*