Jep, hieman sekoilua, mutta, hei tällänen mä oon.. *wirn*
Perhos-Broileria
400g broilerin suikaletta
1 pss makarooneja
½ kesäkurpitsa
3 pikku porkkanaa
1 paprika
½ sipuli
5 cm pala purjoa
1 tlk ananasta
1 dl kermaa
juustoraastetta
Kuori ja pilko porkkana, pilko kaikki muutkin kasvikset.
Makarooneille vesi kiehumaan. Makaroonit ja porkkana kattilaan. Keitä kypsiksi. Mausta suolalla. Broitsut pannulle ruskistumaa. Heitä kesäkurpitsa, sipuli, purjo ja paprika kanssa pannulle. Lisää ananaksen liemi. Loppuvaiheessa lisää ananas ja kerma. Anna hautua ja tarkista maku. Yhdistä tai tarjoa erikseen. Lisää juustoraastetta valmiin annoksen päälle.
- Tämän voi myös kipata uunivuokaan sekasin, kermaa tällöin 2 dl. Eli tee kuten edellä ja yhdistä uunivuokaan.. Päälle juustoraastetta ja on valmis, kun juusto saa kauniin värin.. :)
---Mulla oli hunajamarinoitua broileria ja perhosmakaroneja :) Lisäsin vielä aurajuustoa *nam*---
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.