MANSIKKAHYYDYKEKAKKU
2 kakkua
pohja:
1 pkt digestive-keksejä
n. 100g voita
täyte:
2 l mansikoita
2 prk (á 250g) maitorahkaa
2 prk (á 200 ml) Flora Fraichea
(20% maitopohjanen kasvisrasvasekoite)
5-6 liivatetta
½ dl mehua (esim. tiivistettä)
sokeria
sitruunanmehua
koristele suklaalla
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi.
taputtele pohjalle.
Pilko mansikoita halutessasi pohjalle viipaleiksi.
Sekoita rahka ja fraiche, lisää sokeria ja sitruuna.
Anna liivatteen olla 5 min kylmässä vedessä ja lämmitä mehu.
Sulata liivate mehun joukkoon ja anna hiukan kylmetä.
Lisää seoksen sekaan. Pilko mansikat ja lisää ne varovasti viimeisenä.
Peitä kelmulla tai foliolla ja anna hyytyä ainakin muutama tunti.
Koristele ennen tarjoilua halumallasi tavalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.