Eipä ole tuo ruokavalio kovin monipuoliseksi muokkaantunut, vaikka sitä pitäisikin nyt erityisesti vaalia ja haalia..

Joulu meni syömällä coctail-piirakoita munavoilla.
Uusi vuosi oli hillitöntä lättyjen + mansikkakerman ja marjojen aikaa.
Pojalle oon yrittäny naama irvessä, välillä vessassa piipahtaen tehdä jotain joka muistuttaisi edes kunnollista ruokaa.. Tämä on todella kamalaa, tuntuu, että pidän tahallaan poikaani nälässä, kun en vain pysty menemään keittiöön ja tekemään jotain kunnollista..(on sillä paino ainakin noussu, ei hätää!)

Itsellä ei. Paino tippui joulukuun alussa "normaalipainostani" 3-4 kg. Ei vieläkään olla noustu ylöspäin.. Mikäli tuohon omaan vaakaan on luottamista, niin paino heittelee +- 400 g, vaikka sen pitäisi kuulemma olla kunnolla jo näyttämässä ylöspäin kipuamistaan.. En minä ravinnotta ole ollut..

Olen kolme viikkoa elänyt tässä ruisleivällä, voisipasulla ja ohuenohuilla kinkkusiivuilla, muuta en saa alas. Toki eilen käytiin oikeen ABC:llä syömässä lounas, olipa makoisaa, enkä edes heittänyt sitä harakoille!

Keittiössäni kokkailut olen jättänyt miehen harteille, mutta ne annokset sitten onkin sen verta omituisia, etten viitsi niitä tänne laitella.. :) Tein tuossa yks päivä jopa lasagnea ja tonnikalasalaattiin tuli tänään hirveä himo. Muuten salaattia en saa alas, kun sitä on niin paha oksentaa.. :( Olenpa tuossa tehnyt kanasalaattiakin, mutta se ei pysynyt sisällä..

Jauhelihakeittoa teki miehen mieli yksi päivä ja sen sain itse tehtyäkin, ilman keskeytyksiä.. Mutta muuten tämä keittiö on aika hiljainen näin päivisin..