torstai, 22. helmikuu 2007
Lehtipihvit ja ranskalaiset
Tällänen "ravintola-ateria" näistä sitten syntyi:
Tikkuranskalaisia -> paista ohjeen mukaan, mausta suolalla ja perunamausteella.
Paista kasvikset kevyellä lämmöllä, mausta suolalla ja pippurilla, lisää tippa hunajaa ja sekoita nopeasti.
(1 paprika, ½ kesäkurpitsa ja ½ sipuli)
Lehtipihvit: mausta suolalla, paista kuumalla pannulla ja lisää mustapippuria paistetulle pinnalle.
Nämä tulevat nopeasti n. 1-2 min/ puoli ja ovat valmiit!
Punaviinikastike: Äiti on ihastunut siihen Knorrin valmiiseen punkkukastikkeeseen, joten sitä käytetään!
Lisää pussin sisältö 3 dl vettä ja kiehauta. Makukin on niin kohdallaan, ettei tartte mitään lisätä.. :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.