Mies oli ostanut kaupasta valmiiksi nuijitut lehtipivit. "Tees sellanen ravintola-ateria, tekee niin mieli.."
Tällänen "ravintola-ateria" näistä sitten syntyi:

408580.jpg

Tikkuranskalaisia -> paista ohjeen mukaan, mausta suolalla ja perunamausteella.

Paista kasvikset kevyellä lämmöllä, mausta suolalla ja pippurilla, lisää tippa hunajaa ja sekoita nopeasti.
(1 paprika, ½ kesäkurpitsa ja ½ sipuli)

Lehtipihvit: mausta suolalla, paista kuumalla pannulla ja lisää mustapippuria paistetulle pinnalle.
Nämä tulevat nopeasti n. 1-2 min/ puoli ja ovat valmiit!

Punaviinikastike: Äiti on ihastunut siihen Knorrin valmiiseen punkkukastikkeeseen, joten sitä käytetään!
Lisää pussin sisältö 3 dl vettä ja kiehauta. Makukin on niin kohdallaan, ettei tartte mitään lisätä.. :)