458445.jpg

Pohja:
hapankorppua ja kaurakeksejä
50g voita

Täyte:
Vajaa levy maitosuklaata
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 tl sitruunamehua
1-1½ dl sokeria
2 dl kermaa
3-4 liivatelehteä
Tippa kuumaa kahvia

Päällinen:
½ levy valkosuklaata
30-40 g kookosrasvaa

½ dl kermaa (vain "koristeena")
ja tummasta suklaasta sulatettu ja muoteilla tehty suklaarakeet ja sydämet.

Tee pohja: Sulata voi ja lisää murskatut keksit siihen. Levitä irtopohjavuokaan, muista leivinpaperi alle.. Täyte: Vatkaa kerma, lisää tuorejuusto ja mausteet. Sulata suklaa ja lisää seokseen. Liota liivatteita 5 min, purista vesi pois ja liota ne kahviin, lisää varovasti seokseen. Kaada pohjan päälle. Laita kaappiin hyytymään. Päällinen:  Sulata kookosrasva, lisää siihen suklaa, sekoita. kaada varovasti kakun päälle kun se on vähän hyytynyt.. Anna hyytyä n. 4h jääkaapissa. Sulata tällä välin tumma suklaa, ja tee siitä haluamasi koristeet kakkuun.  Ennen tarjoilua: lisää kerma ja koristele. Tarjoile!