Possunsuikalekastike
400 g Porsaan lihasuikaleita
1 sipuli hienonnettuna
½ dl vehnäjauhoja
n. 30g margariinia
2 dl Flora paksua
3-4 dl vettä
lihaliemikuutio
Laita pannulle lihasuikaleet ja sipuli ja ruskista ne. Lisää toiselle levylle kattila ja lihaliemikuutio, anna kiehua. Siirrä lihat kattilaan. Ruskista pannulla margariini ja vehnäjauhot, kaada kattilaan ja sekoita hyvin. Lisää flora paksu. Anna hautua kannen alla 20-30 min. Tarkista maku! Tarjoa perunoiden kanssa.
Tuliset Uunikasvikset:
Öljyä
2 tl suolaa
2 tl grillimaustetta
1 tl chilimaustetta
(salsakastiketta)
kesäkurpitsa (pieni)
4 isoa herkkusieneä
2 porkkanaa
palsternakka
10 kpl kirsikkatomaattia
kuori, pilko (isot palat!) ja huuhtele kasvikset. Sekoita kastikkeen ainet sekasin ja kaada kasvikset isoon kuppiin, kastike päälle ja sekota. Anna maustua hetken. Uuniin 180-200 n. 30-40 min. (Huom. lisää kirsikka tomaatit vasta n. 5 min ennen kuin otat muut pois uunista, muuten lörähtävät!)
Alkuperäinen ohje löytyy täältä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.