tiistai, 17. huhtikuu 2007
Voileipäkakku
6 siivua ruispaahtoa
6 siivua vaaleaa paahtoa
1 dl lihalientä
Täyte:
250g saunapalvia
1 prk Cremè Fraiche
1 prk ruohosipuli tuorejuustoa
kurkkusalaattia ja persiljaa
punasipulia ja purjoa
suola, pippuri
Täytteen voi tehdä kahteen osaan tai kaksi eri täytettä, mutta äippä sotki kaikki samaan..
Leikkaa leivistä reunat pois, kostuta ja lisää täyte väliin.
Valmis! Kääri valmis pötkylä tiiviisti kelmuun ja voipaperiin. Paino päälle (esim. leikkuulauta tms..) ja maustumaan jääkaappiin.
Koristele:
voita
jauhoja
maitoa
suolaa
1 prk olympia tuorejuustoa
(200g tuorejuustoa / 0.5 litraa kastiketta)
Tee paksu valkokastike! Lisää tuorejuusto ja sekota kunnolla. Lisää suolaa.
Anna jäähtyä pikkasen ja kaada kakun päälle.
Koristele:
persiljaa
kinkkusiivuja
kurkkua
kirsikkatomaatteja
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.