keskiviikko, 12. syyskuu 2007
Suklaakakku
4 munan kakkupohja kaakaojauholla
Välissä Suklaamousse (oma ohje)
2 valkuaista vatkattuna
2 keltuaista + sokeria vatkattuna
2 dl kermaa vatkattuna + sulatettua suklaata (150g)
2 liivatetta
2 rkl mansikkamehua
0.5 dl mansikkamehua kostutukseen
Tee kakku ja anna jäähtyä. Vuoraa kakkuvuoka kelmulla. Leikkaa 2 osaan ja laita toinen kakkuvuokaan. Tee täyte: vatkaa kaikki kolme "seosta" erikseen, yhdistä. Liota liivatteita 5 min kylmässä vedessä ja liota ne kuumaan mehuun. Lisää vatkattujen seosten joukkoon. Kostuta kakkupohja ja kaada täyte päälle. Toinen kakkupohja päälle, kelmuta ja kaappiin yön yli. Koristele ja tarjoile!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.