Sacher- leivokset


4 kananmunaa

2 dl sokeria
100g voita
170g tummaa suklaata
2½-3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjuhetta 

Täyte: aprikoosimarmeladia

Kuorrutus:
170g tummaa suklaata
75g voita


Koristele mielesi mukaan esim. suklaakoristeilla tai kermavaahdolla.

 
1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa (älä sekoita).
3. Sulata voi ja sekoita se suklaan sekaan.
4. Lisää vaahdon sekaan suklaavoi ja jauhot vuorotellen.
5. Kaada uunipellille ja paista 175 asteessa 20-30 min.
6. Leikkaa pellillinen kahtia, levitä väliin marmeladi.
7. Tee kuorrutus: Sulata suklaa, lisää kerma ja voi.
8. Jäähdytä kuorrutus haaleaksi ja kaada se kakun päälle.
8. Leikkaa kakku annospaloiksi (12 kpl)
9. Koristele ja nauti!

Näitähän nautittiin jo isänpäivänä, mutta ohje on jäänyt laittamatta.. :)