Äidin oma versio:

524650.jpg


1 pkt seitifilettä pakasteltaasta
2-4 dl kermaa
suolaa
sitruunapippuria
sitruunaa
pippuria
tilliä
juustoa
mantelilastuja

Kala vuokaan, mausta, kerma päälle ja juustot.. (tämän voi tehä vaikka edellisenä iltana valmiiksi..)
Kermaa voi laittaa 4 dl, jolloin kala peittyy ja siitä saa muusin kanssa hyvän kastikkeen.
Laita 2 dl silloin, jos et halua kastiketta.
Kerman voi vaihtaa myös 3 x juustokermaan, tästäkin tulee hyvää!
Itse olen lisännyt mantelit vasta myöhemmin, ettei ne ole ihan palaneita..
Helppo ja nopea..

- Erilaisen maun saa, jos lisää kalan päälle pikkasen korppujauhoja.. :)
Sopii ainakin silloin, kun kerma ei peitä kalaa kokonaan.. Muuten huuhtoutuu pois :)