Pohja:
50 g voita tai margariinia
1 dl vehnäjauhoja
2½ dl maitoa
2 dl kermaa
½ tl yrttisuolaa
½ tl sitruunapippuria
½ tl leivinjauhetta
3 kananmunan keltuaista
3 kananmunan valkuaista

Täyte:
200 g tuorejuustoa
150 g kylmäsavustettua kirjolohta
1-2 valkosipulin kynttä
½ dl tillisilppua
½ dl ruohosipulisilppua
½ tl sitruunapippuria
1 rkl sitruunamehua
1 dl smetanaa

Sulata pohjataikinan rasva kattilassa. Kiehauta siinä vehnäjauhot ja lisää mukaan maito vähitellen.
 Sekoita joukkoon myös kerma. Anna seoksen jäähtyä.

Lisää mukaan mausteet, leivinjauhe ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele joukkoon varovasti. Kaada taikina uunipannulle öljytylle leivinpaperille ja paista 180° n. 25 min.
Kumoa levy puhtaan pyyheliinan päälle, irrota paperi ja anna jäähtyä.

Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi ja sekoita se sekä yrttisilput ja mausteet tuorejuustoon.
Vatkaa smetana vaahdoksi ja sekoittele täytteen joukkoon.
Levitä täyte jäähtyneelle pohjalevylle ja kääri rullalle kääretortun tapaan.