Pinja on tähän asti ollut täysimetyksellä. Olen tästä ollut kiitollinen, koska Jesse ei aikoinaan syönyt tissiä näin kauaa.. Hän oli täysimetyksellä 3 viikkoa ja 3kk asti söi tissiä ja korviketta. 4kk ikäseksi asti kelpasi vain yöllä, jostain kumman syystä lopetti senkin itse aivan yhtäkkiä. Vain pullo kelpasi. Peruna alotettiin 3kk ikäsenä. 4.5kk tuli mukaan lihat ja pikku hiljaa puurotkin 5kk tietämillä. Maito 10kk jälkeen. Ja "tavalliseen" ruokaan siirryttiin 1v:nä..

Nyt Pinja on jo kohta 5kk ja vielä mennään lähes tulkoon maidolla. (Tosin nyt alkaa näyttää siltä, että ei enää pitkään, ku alkaa tuntumaan, että loppu häämöttää!) Perunaa ollaan maisteltu kuukauden verran sillon tällöin..huonolla menestyksellä. Pelkiltään se ei mene ollenkaan. Oli sitten löysää tai paksumpaa. Oli aamu, ilta tai keskipäivä, ei ni ei mene! Sainkin hyvän vinkin, et sekotan ruusunmarjan sekaan, täytyykin tätä kokeilla seuraavaksi. Pullosta ei huoli mitään! Pikku hiljaa ollaan edettu, tuntuu neiti maistelevan tarkemmin ja totuttelu vievän enemmän aikaa kun Jessellä (joka on vieläkin suursyömäri ;)).

Tänne listaa maisteluista. :) (lähinnä omaksi muistiinpanoksi, mutta myös muiden silmille)
- Peruna (alotettu 17.12.07, hitaasti ja lusikallinen kerrallaan..)
- Peruna+kukkakaali (kokeiltu 2.1.08, ei mene, niin ei mene!) :)
- Riisivelliä pullosta ( kerralla meni 10 ml x 2, perunaan sekotettuna 20 ml  (suurin osa syömättä!) ja mangososeen sekaan 10-20 ml, meni puolivahingossa alas.. :) 6-8.1.08)
- Mangosose (Vajaa purkillinen meni, kylmänä oikeen hotki ;) 6-8.1.08)
- Luumusosetta ja perunaa 11-14.1
- Omenaa (kävi samoin ku tuossa yllä mangososeen kanssa..) 16.1
- Perunaa ja porkkanaa (jesse sai porkkanasta allergiaa, eli varovasti ja pikkusen vain..) 16.1

ps. Jos jollain päivällä ei oo mitään kirjattu ylös ni se ei tarkota että tyttö ei oo mittään syönyt :) vaan että ollaan syöty jotain, mitä jo aikasemmin.. Eli päivittelen vain uusia makuja ;)