Jääsuklaakakku
16-18 viipaletta

250 g kookosrasvaa
2 munaa
3 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
22-25 neliskulmaista tai pyöreää keksiä (esim. digestive)
voipaperi

Vuoraa pitkänomainen vuoka voipaperilla.  Sulata kookosrasva varovasti miedolla lämmöllä. . Se ei saa kuumeta liikaa.  Nosta sulanut kookosrasva syrjään.  Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.  Lisää kaakaojauho. Vatkaa ja kaada haalea kookosrasva seokseen ohuena nauhana.  Jos rasva on liian kuumaa, seos voi juoksettua.  Levitä kerros suklaatahnaa vuoan pohjalle.  Lado päälle keksejä ja sen jälkeen vuorotellen keksejä ja suklaatahnaa.  Laita ylimmäiseen kerrokseen suklaata.  Nosta vuoka viileään, jotta tahna jähmettyy.  Säilytä kakkua jääkaapissa ja leikkaa tarjolle ohuita siivuja.