ANNOSKOOT:
Kylmät alkuruuat:
Pääraaka-ainetta
-lihaa, kalaa, äyriäistä 60 - 150 g (raaka-aineet painon mukaan)
Lisäkettä
- kastiketta ¼ - 1 dl
- perunoita, kasviksia 80-100 g
Keitot:
-alkuruokana 1 ½ - 2 dl
- pääruokana 3 - 4 dl
Pääruoat:
Pääraaka-ainetta
- kypsää, ruodotonta kalaa, äyriäisiä ja luutonta lihaa 100 - 150 g
- raakaa, ruodotonta kalaa, äyriäisiä ja luutonta lihaa 120 180 g
- raakaa, ruotoista kalaa ja luista lihaa 150 200 g
- raakaa kalaa tai lihaa keitossa 60 -80 g
- raakaa kalaa tai lihaa laatikossa 80 100 g
Lisäkettä
- ohutta kastiketta ½ - ¾ dl
- sqkeaa kastiketta (esim. béchamel-kastiektta) 1 1 ½ dl
- päälisäkettä (perunaa, kypsää riisiä ja pastaa, laatikoita) 100 150 g
- lämmintä kasvislisäkettä (keitettyjä tai haudutettuja kasviksia) 60 80 g
- kylmää lisäkettä (hyytelöitä, salaatteja, etikkasäilykkeitä) 25 50 g
Jälkiruoat
- jälkiruokaa 1 - 1½ dl
- kastiketta
½ - 1 dl