n. 20 kpl
POHJA:
7½ dl jauhoja
200g voita
2½ dl maitoa
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
- Sekota jauhot ja voi (sulata)
- Lisää kädenlämpöinen maito, hiiva ja suola.
- Anna kohota hetki lämpimässä.
- Leivo pieniä pullia pellille.
- Paina esim. mukilla niihin kolot.
Voitele munalla
Pistele pohjaan haarukalla pari kertaa
Täytä, lisää juustoraaste päälle
Uuniin 225 astetta
10-15 minuuttia
Täytteet:
Voit täyttää pitsan oman makusi mukaan,
niin kuin täyttäisit isompaakin pitsaa.. :)
Äidin lempitäytteet:
- 1 prk ananasta, 100g kinkkua, paprika
- 400g jauhelihaa (maustetaan ja ruskistetaan), sipuli (ruskistetaan), meetvurstia, aurajuusto
- 1 prk tonnikalaa, kesäkurpitsaa, kinkkua
- sieni, kesäkurpitsa, soija ja tomaatti
Halutessasi lisää suolaa, pippureita tai muita lempimausteitasi.
Sekoita täytteen aineet keskenään ja maista, onko siinä mielestäsi hyvä maku. :)
Täytteet..
pikku kupit vasemmalta: tonnikala, kinkku, sieni
ja isossa on jauheliha
(aurajuustoa ei sekotettu joukkoon, kun mies ei sitä syö.. :))
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.