184980.jpg

20-30 kpl

3 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
2 tl suolaa
4 rkl öljyä
6-6½ dl jauhoja

Sekoita taikinan aineet keskenään. (vesi käden lämpöistä)
Tee taikinasta sen verran jäykkää, että sitä pystyy leipomaan.
jauhota pöydän pinta hyvin ja kaulitse taikina isoksi suorakaiteen muotoiseksi.


TÄYTE:
1 prk tomaattipyrettä
1 prk tonnikalaa
200g jauhelihaa
½ sipulia
10-15 siivua kinkkua
 1 tomaatti
pitsamaustetta
Yrttejä

Juustoraastetta

Lisää pyreen sekaan ketsuppia tai vettä, jotta siitä tulee pikkasen jouksevampaa.
Lisää siihen 1-2 rkl pitsamaustetta. Levitä taikinan päälle.
Viipaloi kinkku ihan pieneksi. Paista ja mausta jauheliha.
Raasta juustoa. Levitä täytteen ohuelti taikinan päälle.

Leikkaa pitsapyörällä ohuita suikaleita, pyöritä ja paina pikkasen kokoon taikinaa..
Pellille, uuniin 200 astetta ja 20-25 min, riippuen rullien koosta..

Tarjoa tuoreen salaatin kanssa!