Italian pataa
kolmelle

408391.jpg

400 g jauhelihaa
½-1 pss raketti spagettia
6 dl vettä
2 tomaattia
sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
nippu yrttejä (persilja, timjami, rosmariini, basilika)
2-3 dl herne-maissi-paprikaa

Ruskista jauheliha, mausta (suola, grillimauste, jauhelihamauste, oregano, pihvimauste, jne..)
Vesi kiehumaan, spagetit sinne. Hetken päästä yrtit, tomaatti ja lisää jauheliha.. Anna hautua n. 20 min. lisää he-ma-pa viimeiseksi.. Veden tulisi "haihtua" pois, on sitten valmista..

** Itse tykkään enemmän tehdä suoraan valmiiseen ItalianPata-aineksiin.. Nopeaa ja maukasta **

** Pataa voi muunnella myös kasvisversioksi, jättämällä jauhelihan pois.. Samoin kuin laittamalla esim. broileria.. Tai jauhelihan sekaan lisätä meetvurstia.. Ihan miten vain tykkää.. :) **