199219.jpg

Äitini tekemät voileipäkakut tyylillä "sitä laitetaan mitä kaapista löytyy.".
 Eli normaalisti ovat paljon paremman näköisiä.. :)
Nämä ovatkin vain herkkunälkään ja Mikon päivän kunniaksi pikaa tehdyt.. :)

Kummassakin on 2 kerrosta tummaa ja vaaleaa leipää (kostutettu lihaliemellä)

Lohikakku välissä on kahta eri tahnaa:

Tuorejuustoa (savulohi) sekä savulohta  -nämä sekoitettuna keskenään
maustamatonta tuorejuustoa ja kurkkusalaattia - keskenään sekoitettu


Kinkkukakku välissä on kahta eri tahnaa:

Tomaatti-basilika tuorejuustoa ja kinkkua -sekoita keskenään
Valkosipulituorejuustoa ja kurkkusalaattia -sekoita keskenään

Päällä molemmissa:

Paksu valkokastike (½ litraa)
Olympia tuorejuustoa (200g)

(Suhde on siis 1 l  kastiketta= 400g tuorejuustoa)

lisäksi koristeena ihan perus: graavikala, tilli, kurkku ja salaatti
sekä kinkku, kirsikkatomaatti, persilja ja salaatti