maanantai, 9. lokakuu 2006
Mummun pikavoileipäkakut
Äitini tekemät voileipäkakut tyylillä "sitä laitetaan mitä kaapista löytyy.".
Eli normaalisti ovat paljon paremman näköisiä.. :)
Nämä ovatkin vain herkkunälkään ja Mikon päivän kunniaksi pikaa tehdyt.. :)
Kummassakin on 2 kerrosta tummaa ja vaaleaa leipää (kostutettu lihaliemellä)
Lohikakku välissä on kahta eri tahnaa:
Tuorejuustoa (savulohi) sekä savulohta -nämä sekoitettuna keskenään
maustamatonta tuorejuustoa ja kurkkusalaattia - keskenään sekoitettu
Kinkkukakku välissä on kahta eri tahnaa:
Tomaatti-basilika tuorejuustoa ja kinkkua -sekoita keskenään
Valkosipulituorejuustoa ja kurkkusalaattia -sekoita keskenään
Päällä molemmissa:
Paksu valkokastike (½ litraa)
Olympia tuorejuustoa (200g)
(Suhde on siis 1 l kastiketta= 400g tuorejuustoa)
lisäksi koristeena ihan perus: graavikala, tilli, kurkku ja salaatti
sekä kinkku, kirsikkatomaatti, persilja ja salaatti
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.